Waarom een op maat gemaakte computer?

Er zijn tientallen redenen waarom je een op maat gemaakte computer zou kiezen, maar hier zijn de meest voorkomende.

- Je hebt een bepaald budget om een computer te kopen en je wil dit budget afstemmen op wat je nodig hebt.

- Je hebt een computer gevonden binnen je budget, maar je vindt de computer niet in je interieur passen.

- Je bent een gamer en je wil de beste prestaties voor je geld. De computers van de grote merken die je in winkels kan vinden, hebben meer dan 90% van de tijd gedateerde componenten. De reden hiervoor is de massaproductie die op punt gesteld moet worden voor de verschillende componenten, terwijl een op maat gemaakte computer de laatste nieuwe componenten kan gebruiken.


Op maat gemaakt

We gaan samen met u op zoek naar de best mogelijke samenstelling van uw computer rekening houdende met uw budget. We nemen een vragenlijst door en sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte, zodat u de tijd kan nemen om een beslissing te maken.

Elk budget is hier mogelijk en we zorgen voor het nodige advies om ervoor te zorgen dat u nog jaren van uw nieuwe computer zal kunnen genieten.

Om ervoor te zorgen dat we de beste service kunnen garanderen, werken we alleen met nieuwe componenten, tenzij onderling anders overeengekomen.

Gaming

De laatste jaren zijn grote fabrikanten meer computers aan het maken die gericht zijn op gaming. Hoewel dit een stap in de goede richting is, zijn deze computers vaak enorm duur voor wat ze waard zijn.

Door voor een op maat gemaakte gaming computer te kiezen, hebt u in 99% van de gevallen betere prestaties voor minder geld.Aarzel niet om met ons contact op te nemen.